søndag 31. mai 2009

Norske piker som forsøksrotter for HVP vaksinen

Vaksinen er ikke testet for karsinogenitet, dvs. om den er kreftfremkallende. Ganske påfallende at en vaksine mot kreft kan være kreftfremkallende, og at dette ikke er testet? Dessuten vil jenter som faktisk får kreft bli tatt ut av undersøkelsen...

Andre bivirkninger vil være vanskelig tilgjengelige, og Fritt helsevalg har kritisert at Folkehelseinstituttet at de har kommet med direkte feilinformasjon.

Dette syns jeg er meget alvorlig. At våre helsemyndigheter tillater dette og går ut med direkte feilinformasjon til folket er meget betenkelig. Nettopp de har ansvaret for å beskytte oss mot medisinprodusenter med sterke økonomiske interesser, når det ikke blir gjort så kan vi ikke stole på dem.

http://www.fritthelsevalg.org/htmlsite/aktuelt.asp?parent=1&flag=1&ban=1&id=652

Også bioteknologinemnda slakter vaksineinfoen;
http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=554203

4 kommentarer:

  1. Skjønner ikke helt at man kan vaksinere seg mot kreft....har ikke helt troa på det, men.. :S

    SvarSlett
  2. Det er heller ikke en vaksine mot kreft som det påstås, men mot en virus som kan forårsake kreft. Den virusen kan man også beskytte seg mot ved å bruke kondom.

    SvarSlett
  3. Tro meg virker vaksinen mot hpv viruset ta den....å det kommer fra ei som har hatt nettopp Livmorhals kreft. Gå HVERT år på kontroller fra en alder av 16 år. Bedre føre var enn etter snar.

    Hilsen jente 29, kreftfri 2. året på rad.

    SvarSlett
  4. Det er minst like effektivt å bruke kondom. Og vaksinen kan som sagt gi kreft eller andre ting, noe det er sterke indikatorer på.

    SvarSlett